... är landet där allt går i färg och handlar om framförallt pyssel. Men även om inredning, roliga saker, mysiga saker, vackra ting, fula ting, goda bakade eller lagade saker och en massa annat som sätter guldkant på tillvaron.

Nya gamla saker i köket

Vår lägenhet består av många tomma väggar. Anledningen är den att det inte går att borra i dem, inte ens med slagborr. För tro mig, vi har försökt. Vi har till och med lyckats bränna motorn på två slagborrar (varav en var en byggborr) och slipat ner 3 borrar till helt släta borrar utan refflor (!!!).
Det finns dock 3 väggar det går att både borra och hamra i och det är ytterväggarna. Så vad gör man då om man vill pyssla och sedan hänga upp sitt pyssel?
Jo, man tar sig en yttervägg - så det gjorde jag i köket i dag.

Ramarna är second hand för ca 3-5 kr/st. Bilderna är nostalgikort köpta på Valles i Byxelkrok och sedan vanliga svarta a-4papper tillklippta i lagom storlek och ja - jag blev himla nöjd!



Kanske den coolaste te-silen evvah!
 Jag gillar inte alls tapeten i köket - den skriker 90-tal...men mot tavlorna passar den ändå på något sätt tycker jag.
/Jessica

Vårigt

I går när jag var på väg hem från jobbet så var det sol som värmde benen och fåglar som kvittrade i träden och då kändes det plötsligt som riktig vår och jag blev glad i sinnet.
Och med vår kommer blommor och det betyder tulpaner i vackra färger:


En annan vårig sak var de få plättarna och torr och ren asfalt som jag passerade mellan isfläckarna...snart är den här. Jag älskar dess ljus - resten avskyr jag faktiskt, hur hemskt det än låter!

/Jessica