På menyn stod pizzabullar, tomatbrödspancetta med homemade salsa, champinjonmix och sallad. Mucho gott.
Recept:
Gör pizzadeg.
Ha på önskade ingredienser, men INTE stora, tjocka saker.
Utan tunn sås, ostskivor helst och kanske tunna lökringar etc.
Rulla ihop till en rulle (som kanelbullar).
Dela i lite tjockare bitar, lägg i formar, pensla med ägg, strö på sesamfrön (eller låt bli) och grädda i 200 grader ca 10-15 minuter.
Recept: Hela champinjoner på burk (1 burk)
Riven vitlök (1st)
Hackad rödlök (höfta efter behag)
Några strimlor soltorkade tomater i olja
Grovmalen svartpeppar
Salt
Persilja
Låt champinjonerna rinna av väl och torka till.
Stek sedan allt på rätt hög värme, men inte så vitlöken bränns (då blir den besk).
Stek tills löken mjuknat och champinjonerna fått färg.
Strö över persilja och ha som tillbehör till nått...
Sen har jag äntligen börjat pyssla lite igen, så lite sånt blir det också. Hjärnan är så full at ideér att händerna blir helt stilla.
Men först: Frukost!
4 kommentarer:
Uff....jag blir hungrig :)
missa inte
S
A
T
U
R
D
A
Y
S
H
O
W
O
F
F
Välkommen att vara med :)
Håkan
Va gott det ser ut man blir sugen.
Ser jättegott ut! Vad hade ni i era pizzabular?
Bettan: det VAR väldigt gott (även igår när vi åt resterna ;)
Fridolin: I pissabullarna hade jag: Soltorkade tomater, rödlök, och tomatsås vi gjort + keso.
Sambon hade(jag gillar inte ost så det fick bli två olika) även fetaost och permesan i sin (ingen keso dock).
Superhot!
Skicka en kommentar